Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16445
Title: | Безпека та якість продукції в контексті формування продовольчої системи України |
Other Titles: | Тези доповідей |
Authors: | Завадських, Ганна Миколаївна |
Issue Date: | 24-Nov-2022 |
Publisher: | Хмельницький |
Citation: | Завадських Г.М. Безпека та якість продукції в контексті формування продовольчої системи України / Г.М. Завадських // Актуальні проблеми сучасної науки, розвитку технологій та менеджменту :тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, Хмельницький, 24 листопада 2022 р. Хмельницький, 2023, с. 135-137. |
Abstract: | В Україні здійснюють забезпечення розробки, затвердження та впровадження санітарних заходів щодо безпечності та якості харчових продукті в наступні державні інститути: Кабінет Міністрів, Міністерство охорони здоров’я, Міністерство аграрної політики та продовольства, Державна санітарно–епідеміологічна служба, Державна служба технічного регулювання, Державна служба ветеринарної медицини, Державна інспекція України з питань захисту прав споживачів та ін. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16445 |
Appears in Collections: | кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zavadskhyh 4-6.pdf | 346 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.