Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16445
Title: Безпека та якість продукції в контексті формування продовольчої системи України
Other Titles: Тези доповідей
Authors: Завадських, Ганна Миколаївна
Issue Date: 24-Nov-2022
Publisher: Хмельницький
Citation: Завадських Г.М. Безпека та якість продукції в контексті формування продовольчої системи України / Г.М. Завадських // Актуальні проблеми сучасної науки, розвитку технологій та менеджменту :тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, Хмельницький, 24 листопада 2022 р. Хмельницький, 2023, с. 135-137.
Abstract: В Україні здійснюють забезпечення розробки, затвердження та впровадження санітарних заходів щодо безпечності та якості харчових продукті в наступні державні інститути: Кабінет Міністрів, Міністерство охорони здоров’я, Міністерство аграрної політики та продовольства, Державна санітарно–епідеміологічна служба, Державна служба технічного регулювання, Державна служба ветеринарної медицини, Державна інспекція України з питань захисту прав споживачів та ін.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16445
Appears in Collections:кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zavadskhyh 4-6.pdf346 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.