Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16445
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗавадських, Ганна Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-02-17T21:42:38Z-
dc.date.available2023-02-17T21:42:38Z-
dc.date.issued2022-11-24-
dc.identifier.citationЗавадських Г.М. Безпека та якість продукції в контексті формування продовольчої системи України / Г.М. Завадських // Актуальні проблеми сучасної науки, розвитку технологій та менеджменту :тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, Хмельницький, 24 листопада 2022 р. Хмельницький, 2023, с. 135-137.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16445-
dc.description.abstractВ Україні здійснюють забезпечення розробки, затвердження та впровадження санітарних заходів щодо безпечності та якості харчових продукті в наступні державні інститути: Кабінет Міністрів, Міністерство охорони здоров’я, Міністерство аграрної політики та продовольства, Державна санітарно–епідеміологічна служба, Державна служба технічного регулювання, Державна служба ветеринарної медицини, Державна інспекція України з питань захисту прав споживачів та ін.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХмельницькийuk
dc.titleБезпека та якість продукції в контексті формування продовольчої системи Україниuk
dc.title.alternativeТези доповідейuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zavadskhyh 4-6.pdf346 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.