Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16443
Title: Закордонні екологічні практики у периферійному вузі та їх значення для професійної підготовки
Other Titles: Всеукраїнська конференція з проблем вищої освіти
Authors: Волох, Анатолій Михайлович
Keywords: закордонні практики студентів;підготовка екологів у ТДАТУ;міжнародні зв`язки;недоліки навчальних практик;позитивні моменти навчальних практик
Issue Date: Oct-2022
Publisher: Харків, ХНАДУ
Citation: Волох А.М. Закордонні екологічні практики у периферійному вузі та їх значення для професійної підготовки / А.М. Волох // «Екологічно орієнтована вища освіта. Методологія та практика»: Всеукраїнська конференція з проблем вищої освіти з міжнародною участю, 28.10.2022. Харків. 2022. С13 -15.
Abstract: У сільськогосподарських вузах України з початку незалежності нашої держави значного поширення набули закордонні професійні практики, метою яких було ознайомлення студентів із сучасними аграрними технологіями, набуття навичок ефективного вирощування сільськогосподарських культур та поліпшення власного економічного стану. Країнами, з сільгосппідприємствами та фермерами яких між-народному відділу Таврійської державної аграрної академії (зараз: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Д. Моторного) вдалося підписати відповідні договори про співробітництво, були: Австралія, Болгарія, Великобританія, Данія, Польща, США, Фінляндія, Франція, ФРН, Швеція та деякі інші. З одного боку, це стимулювало більш серйозне відношення студентів до вивчення англійської, німецької та французької мов, а також взагалі до учбового процесу, а з іншого – сприяли формуванню тісних стосунків між керівниками практик та студентами. Такі заходи у периферійному Мелітополі позитивно вплинули на підготовку екологів до майбутньої професійної діяльності.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16443
Appears in Collections:кафедра Геоекологія та землеустрій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Volokh_Kharkiv 2022.pdf372.91 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.