Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16265
Title: Вплив холодильної обробки на якість плодових соків
Authors: Мішин, Д. В.
Scientific director: Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: плодово-ягідні соки;заморозка;віджимання;консервування
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції;С. 25-28
Abstract: Обсяг промислового виробництва плодових соків весь час зростає і перетворилося в одну з головних галузей плодопереробної промисловості. Темпи росту в плодоовочевій консервній промисловості в значній мірі обумовлені зростаючим попитом на товари вітчизняних виробників, якими освоєне виробництво нових видів продукції із застосуванням сучасних видів упакування, по зовнішньому вигляду, ціні і якісних показниках конкурентоздатною з імпортною.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16265
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf420.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.