Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16254
Title: | Вдосконалення макаронного пресу МШ-35С |
Authors: | Крєстов, В. Г. |
Scientific director: | Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | макаронні вироби;макаронний прес МШ-35С;ворушилка |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції; |
Abstract: | Виготовлення макаронних виробів характеризується високим попитом на продукцію та відповідно високою рентабельністю виробництва. В умовах дрібносерійного виробництва для забезпечення потреби населення в локшині може використовуватись макаронний прес МШ 35С, який має продуктивність на рівні 35 кг/год, енерговитрати лише 2,2 кВт і може працювати за виключенням часу на проведення обслуговування майже 24 год. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16254 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.