Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16254
Title: Вдосконалення макаронного пресу МШ-35С
Authors: Крєстов, В. Г.
Scientific director: Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Keywords: макаронні вироби;макаронний прес МШ-35С;ворушилка
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції;
Abstract: Виготовлення макаронних виробів характеризується високим попитом на продукцію та відповідно високою рентабельністю виробництва. В умовах дрібносерійного виробництва для забезпечення потреби населення в локшині може використовуватись макаронний прес МШ 35С, який має продуктивність на рівні 35 кг/год, енерговитрати лише 2,2 кВт і може працювати за виключенням часу на проведення обслуговування майже 24 год.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16254
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf183.51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.