Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16103
Title: Chocolate as a product for functional nutrition
Authors: Mandziy, M. V.
Scientific director: Kryvonos, Iryna
Кривонос, Ірина Анатоліївна
Кривонос, Ирина Анатольевна
Keywords: chocolate;chocolate mass
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали ІX Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року. Кафедра Іноземні мови (Мелітополь, 10-25 листопада 2021 р.);С. 65-67
Abstract: The high price of some types of chocolate, beautiful packaging do not give them advantages as products with antioxidant properties over more "modest" samples of chocolate. Undoubtedly, not only in terms of taste diversity, but also in terms of functionality are the new names of chocolate with the addition of plant extracts.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16103
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mandziy.pdf2.99 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.