Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16103
Title: | Chocolate as a product for functional nutrition |
Authors: | Mandziy, M. V. |
Scientific director: | Kryvonos, Iryna Кривонос, Ірина Анатоліївна Кривонос, Ирина Анатольевна |
Keywords: | chocolate;chocolate mass |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали ІX Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року. Кафедра Іноземні мови (Мелітополь, 10-25 листопада 2021 р.);С. 65-67 |
Abstract: | The high price of some types of chocolate, beautiful packaging do not give them advantages as products with antioxidant properties over more "modest" samples of chocolate. Undoubtedly, not only in terms of taste diversity, but also in terms of functionality are the new names of chocolate with the addition of plant extracts. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16103 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mandziy.pdf | 2.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.