Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16091
Title: | Управління якістю продукції |
Authors: | Паніна, Валерія Валеріївна Панина, Валерия Валерьевна Panina, Valeriia В'юник, Ольга Володимирівна Вьюник, Ольга Владимировна Viunyk, Olha |
Keywords: | споживачі;послуги;управління якістю продукції;планування;оцінки якості продукції |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матеріали МНПК;С. 220-222 |
Abstract: | Одним з найважливіших факторів успішної діяльності будь-якої організації є якість виробленої продукції або надання послуг. У сучасному світі виживання будь-якої фірми, її стійке положення на ринку товарів і послуг визначаються рівнем конкурентоспроможності. У свою чергу конкурентоспроможність пов’язана з двома показниками – рівнем ціни і рівнем якості продукції. Причому другий фактор поступово виходить на перше місце. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16091 |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.