Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16091
Title: Управління якістю продукції
Authors: Паніна, Валерія Валеріївна
Панина, Валерия Валерьевна
Panina, Valeriia
В'юник, Ольга Володимирівна
Вьюник, Ольга Владимировна
Viunyk, Olha
Keywords: споживачі;послуги;управління якістю продукції;планування;оцінки якості продукції
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матеріали МНПК;С. 220-222
Abstract: Одним з найважливіших факторів успішної діяльності будь-якої організації є якість виробленої продукції або надання послуг. У сучасному світі виживання будь-якої фірми, її стійке положення на ринку товарів і послуг визначаються рівнем конкурентоспроможності. У свою чергу конкурентоспроможність пов’язана з двома показниками – рівнем ціни і рівнем якості продукції. Причому другий фактор поступово виходить на перше місце.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16091
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf604.17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.