Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16091
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаніна, Валерія Валеріївна-
dc.contributor.authorПанина, Валерия Валерьевна-
dc.contributor.authorPanina, Valeriia-
dc.contributor.authorВ'юник, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorВьюник, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorViunyk, Olha-
dc.date.accessioned2022-01-28T08:06:46Z-
dc.date.available2022-01-28T08:06:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16091-
dc.description.abstractОдним з найважливіших факторів успішної діяльності будь-якої організації є якість виробленої продукції або надання послуг. У сучасному світі виживання будь-якої фірми, її стійке положення на ринку товарів і послуг визначаються рівнем конкурентоспроможності. У свою чергу конкурентоспроможність пов’язана з двома показниками – рівнем ціни і рівнем якості продукції. Причому другий фактор поступово виходить на перше місце.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матеріали МНПК;С. 220-222-
dc.subjectспоживачіuk
dc.subjectпослугиuk
dc.subjectуправління якістю продукціїuk
dc.subjectплануванняuk
dc.subjectоцінки якості продукціїuk
dc.titleУправління якістю продукціїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf604.17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.