Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1608
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесніков, Максим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Колесников, Максим Александрович | - |
dc.contributor.author | Kolesnikov, Maksym | uk |
dc.date.accessioned | 2017-05-23T08:30:01Z | - |
dc.date.available | 2017-05-23T08:30:01Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1608 | - |
dc.description.abstract | UK: Показано, що препарат АКМ за передпосівної обробки насіння ячменю сприяє підвищенню схожості, збільшує масу і довжину проростків, знижує вміст ТБК-АП, активізує діяльність каталази в ендоспермі та органах зародкової вісі ячменю на ранніх етапах проростання. EN: It is shown that the AKM in barley seeds preseeding process promotes germination, increases the length and the weight of seedlings, reduces the amount of TBA-AP, activates the catalase function in the endosperme and embryonic axis organs of barley in the early stages of sprouting. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | БНАУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Агробіологія: зб. наук. праць;№ 6(86) (С. 41-45) | - |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | пероксидація | uk |
dc.subject | каталазна активність | uk |
dc.title | Вплив антиоксидантної композиції на процеси пероксидації на ріст ячменю при засоленні | uk |
dc.title.alternative | Effect of antioxidant composition on peroxidation processes and on growth of barley under salinity | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.