ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1608
Title: Вплив антиоксидантної композиції на процеси пероксидаціїт на ріст ячменю при засоленні
Other Titles: Effect of antioxidant composition on peroxidation processes and on growth of barley under salinity
Authors: Колесніков, Максим Олександрович
Колесников, Максим Александрович
Kolesnikov, Maksym
Keywords: антиоксиданти
пероксидація
каталазна активність
Issue Date: 2011
Publisher: БНАУ
Series/Report no.: Агробіологія: зб. наук. праць;№ 6(86)
Abstract: UK: Показано, що препарат АКМ за передпосівної обробки насіння ячменю сприяє підвищенню схожості, збільшує масу і довжину проростків, знижує вміст ТБК-АП, активізує діяльність каталази в ендоспермі та органах зародкової вісі ячменю на ранніх етапах проростання. EN: It is shown that the AKM in barley seeds preseeding process promotes germination, increases the length and the weight of seedlings, reduces the amount of TBA-AP, activates the catalase function in the endosperme and embryonic axis organs of barley in the early stages of sprouting.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1608
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1384.pdf364,43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.