Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1608
Title: | Вплив антиоксидантної композиції на процеси пероксидації на ріст ячменю при засоленні |
Other Titles: | Effect of antioxidant composition on peroxidation processes and on growth of barley under salinity |
Authors: | Колесніков, Максим Олександрович Колесников, Максим Александрович Kolesnikov, Maksym |
Keywords: | антиоксиданти;пероксидація;каталазна активність |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | БНАУ |
Series/Report no.: | Агробіологія: зб. наук. праць;№ 6(86) (С. 41-45) |
Abstract: | UK: Показано, що препарат АКМ за передпосівної обробки насіння ячменю сприяє підвищенню схожості, збільшує масу і довжину проростків, знижує вміст ТБК-АП, активізує діяльність каталази в ендоспермі та органах зародкової вісі ячменю на ранніх етапах проростання. EN: It is shown that the AKM in barley seeds preseeding process promotes germination, increases the length and the weight of seedlings, reduces the amount of TBA-AP, activates the catalase function in the endosperme and embryonic axis organs of barley in the early stages of sprouting. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1608 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.