Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16072
Title: | Підвищення засвоюваності коров’ячого молока при годуванні дитини |
Authors: | Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | коров’яче молоко;годування дитини;гомогенізація |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (м. Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.);С. 391-394 |
Abstract: | Коров’яче молоко являє собою натуральну полідисперсну емульсію в якій дисперсійним середовищем є вода, а дисперсною фазою–речовини, які знаходяться в ній в молекулярному, колоїдному та емульгованому стані. Білки знаходяться в розчиненому (альбуміни та глобуліни) та колоїдному (казеїн) стані, молочний жир – у вигляді емульсії. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16072 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.