Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15992
Title: | Правові аскепти забезпечення якості продукції |
Authors: | Соломахіна, К. |
Scientific director: | Завадських, Ганна Миколаївна Завадских, Анна Николаевна Zavadskykh, Hanna |
Keywords: | якість;харчові продукти;пpoдoвoльча cиpoвина;продовольча безпека |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Всеукраїнська науково-практична конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: всеукраїнська науково-практична конференція, збірник тез доповідей (м. Мелітополь, 18 листопада 2021 р.);С. 79-81 |
Abstract: | Безпосередньо на якість і безпечність харчових продуктів впливають два основних фактори – галузеве нормативно-правове забезпечення та беззаперечне дотримання його положень на будь-якому з виробничих технологічних етапів. Несприятлива екологічна ситуація, що склалася в нашій країні, не може не впливати насамперед на якість продуктів харчування та інших товарів народного споживання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15992 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Solomakhina.pdf | 385.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.