Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15992
Title: Правові аскепти забезпечення якості продукції
Authors: Соломахіна, К.
Scientific director: Завадських, Ганна Миколаївна
Завадских, Анна Николаевна
Zavadskykh, Hanna
Keywords: якість;харчові продукти;пpoдoвoльча cиpoвина;продовольча безпека
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Всеукраїнська науково-практична конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: всеукраїнська науково-практична конференція, збірник тез доповідей (м. Мелітополь, 18 листопада 2021 р.);С. 79-81
Abstract: Безпосередньо на якість і безпечність харчових продуктів впливають два основних фактори – галузеве нормативно-правове забезпечення та беззаперечне дотримання його положень на будь-якому з виробничих технологічних етапів. Несприятлива екологічна ситуація, що склалася в нашій країні, не може не впливати насамперед на якість продуктів харчування та інших товарів народного споживання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15992
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Solomakhina.pdf385.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.