Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15992
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗавадських, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.advisorЗавадских, Анна Николаевна-
dc.contributor.advisorZavadskykh, Hanna-
dc.contributor.authorСоломахіна, К.-
dc.date.accessioned2022-01-18T10:57:58Z-
dc.date.available2022-01-18T10:57:58Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15992-
dc.description.abstractБезпосередньо на якість і безпечність харчових продуктів впливають два основних фактори – галузеве нормативно-правове забезпечення та беззаперечне дотримання його положень на будь-якому з виробничих технологічних етапів. Несприятлива екологічна ситуація, що склалася в нашій країні, не може не впливати насамперед на якість продуктів харчування та інших товарів народного споживання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВсеукраїнська науково-практична конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: всеукраїнська науково-практична конференція, збірник тез доповідей (м. Мелітополь, 18 листопада 2021 р.);С. 79-81-
dc.subjectякістьuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectпpoдoвoльча cиpoвинаuk
dc.subjectпродовольча безпекаuk
dc.titleПравові аскепти забезпечення якості продукціїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Solomakhina.pdf385.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.