Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15992
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Завадських, Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.advisor | Завадских, Анна Николаевна | - |
dc.contributor.advisor | Zavadskykh, Hanna | - |
dc.contributor.author | Соломахіна, К. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-18T10:57:58Z | - |
dc.date.available | 2022-01-18T10:57:58Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15992 | - |
dc.description.abstract | Безпосередньо на якість і безпечність харчових продуктів впливають два основних фактори – галузеве нормативно-правове забезпечення та беззаперечне дотримання його положень на будь-якому з виробничих технологічних етапів. Несприятлива екологічна ситуація, що склалася в нашій країні, не може не впливати насамперед на якість продуктів харчування та інших товарів народного споживання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Всеукраїнська науково-практична конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: всеукраїнська науково-практична конференція, збірник тез доповідей (м. Мелітополь, 18 листопада 2021 р.);С. 79-81 | - |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | пpoдoвoльча cиpoвина | uk |
dc.subject | продовольча безпека | uk |
dc.title | Правові аскепти забезпечення якості продукції | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Solomakhina.pdf | 385.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.