Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15965
Title: | Звіт про науково-дослідну роботу (проміжний). Підвищення ефективності технологічних процесів і обладнання харчових виробництв і переробки сільськогосподарської продукції |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Журавель, Дмитро Павлович Журавель, Дмитрий Павлович Zhuravel, Dmytro Чебанов, Андрій Борисович Чебанов, Андрей Борисович Chebanov, Andrii Петренко, Костянтин Григорович Петренко, Константин Григорьевич Petrenko, Kostiantyn Верещага, О. Л. Гавдида, Г. І. Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym Самохвал, Віталій Анатолійович Самохвал, Виталий Анатолиевич Samokhval, Vitalii Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchеv, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra В'юник, Ольга Володимирівна Вьюник, Ольга Владимировна Viunyk, Olha Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr Лебідь, М. Р. Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia |
Keywords: | бджолиний віск;електроочищення;гомогенізація молока;протитечійно-струминний змішувач;плівковий охолоджувач напоїв;вакуумне охолодження;грануляція;відходи сокового виробництва;заморожування;ягоди;показники якості;клейковина;доза іонізації повітря;товщина шару зерна;вологість солоду;кратність повітрообміну |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | 94 с.; |
Abstract: | Об’єкти дослідження – технологічні процеси для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Мета роботи – підвищення ефективності технологічних процесів переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Методи дослідження – теоретично-експериментальні методи, лабораторні випробування, перевірка гіпотез і обробка експериментальних даних виконані за стандартними програмами. Експериментальні дослідження проводилися в лабораторіях ТДАТУ відповідно до прийнятих методик та галузевих стандартів. У даному звіті пропонуються: - вдосконалення процесів і обладання переробки продуктів бджільництва; - підвищення ефективності гомогенізації молока в клапанних гомогенізаторах; - обгрунтування геометричних характеристик вороху рицини; - зберігання ягід із застосуванням заморожування; - обґрунтування параметрів і режимів вакуумного охолодження плодів черешні та їх короткотривалого зберігання; - оптимізація параметрів струминного змішування напоїв; - підвищення ефективності процесу гранулювання вторинної сировини сокового виробництва; - підвищення ефективності роботи установки для виготовлення паливних брикетів; - обґрунтування технологічних параметрів прискореного пророщування зерна у циліндричному барабані з іонізацією повітря. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15965 |
Appears in Collections: | Звіти з НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zvit_z_NDR_2021_Samoichuk.pdf | 4.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.