Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15853
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антоненко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Ковальова, О. С. | - |
dc.contributor.author | Кошулько, В. С. | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-14T12:59:21Z | - |
dc.date.available | 2021-12-14T12:59:21Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15853 | - |
dc.description.abstract | Консервація за допомогою сушіння. При використанні звичайних зернових сушарок зерно перемішується в потоці гарячого повітря, температура якого варіює від 70 до 210 °С. В цих умовах якість висушених пророщених зерен значно знижується. Оптимальним способом їх консервації є ліофільне сушіння (ліофілізація), що відбувається за допомогою сублімаційних сушарок, у яких матеріал зневоднюється у замороженому стані під вакуумом. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 200-202 | - |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | консервація | uk |
dc.subject | пророщені зерна | uk |
dc.subject | спосіб спучування зерна | uk |
dc.subject | асептичне консервування | uk |
dc.title | Способи консервації пророщених зерен | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.