Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15852
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Николаевна | - |
dc.contributor.author | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-14T12:46:25Z | - |
dc.date.available | 2021-12-14T12:46:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15852 | - |
dc.description.abstract | Одним з найбільш ефективних способів оздоровлення населення є впровадження системи здорового харчування, збагачення продуктів повсякденного попиту біологічно активними речовинами, мікронутрієнтами, харчовими волокнами, створення технологій нових повноцінних продуктів з рослинної сировини. До таких виробів можна віднести гарбузові цукати – джерело каротиноїдів, пектинових речовин, мікроелементів. Вони являють собою шматочки м'якоті гарбуза, зварені в цукровому сиропі, висушені і обсипані цукром. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 193-195 | - |
dc.subject | гарбузові цукати | uk |
dc.subject | патока | uk |
dc.subject | цукор | uk |
dc.subject | гарбуз | uk |
dc.subject | сорбінова кислота | uk |
dc.subject | ванілін | uk |
dc.subject | прянощі | uk |
dc.subject | сорт гарбуза Арабатський | uk |
dc.title | Удосконалення технології гарбузових цукатів з використанням кандирування в сиропі з гранатових вичавок | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.