Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15849
Title: | Використання насіння бобових культур та продуктів їх переробки для підвищення якості та харчової цінності хлібобулочних виробів |
Authors: | Капітанова, Т. М. Кошулько, В. С. Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | хлібобулочні вироби;приготування тіста;борошно;насіння бобових культур |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 188-190 |
Abstract: | Поліпшення якості, харчової цінності та розширення асортименту хлібобулочних виробів є однією з важливих та актуальних проблем, що стоять перед хлібопекарською промисловістю в даний час. Хліб та хлібобулочні вироби є продуктами харчування щоденного споживання, тому вони можуть бути використані як об’єкти, через які можна в потрібному напрямку коригувати поживну та профілактичну цінність раціону людини. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15849 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.