Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15845
Title: | Виробництво кормів методом екструдування, поєднаного з гранулюванням |
Authors: | Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn |
Keywords: | екструдовані корми;тиск;температура;гранулювання |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 182-183 |
Abstract: | Екструдовані корми, мають ряд переваг в порівнянні з традиційною, подрібненою кормосумішу, що застосовується для годівлі с/г тварин, птиці і т.д. Екструдування включає кілька процесів: температурна обробка під тиском до 40 атмосфер, механохімічне деформування і «вибух» продукту при виході гранул з матриці прес екструдера. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15845 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.