Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1584
Название: Розвиток галузі свинарства у сільськогосподарських підприємствах
Авторы: Нестеренко, С. А.
Ключевые слова: свинарство
ринок
сільськогосподарське підприємство
Дата публикации: 2015
Издательство: БУМіБ
Серия/номер: Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу: наук. економ. журн.;№ 1
Краткий осмотр (реферат): UK: У статті розглянуто та узагальнено теоретико-методичні аспекти економічної ефектив- ності виробництва свинини в сільськогосподарських підприємствах. Встановлено основні внутрішні та зо- внішні чинники ефективності функціонування підприємств з виробництва свинини в Україні. Визначено та доповнено систему показників економічної ефективності виробництва свинини. EN: The theoretical and methodological aspects of economic efficiency of pork production in agricultural enterprises are considered and generalized. The key internal and external factors of efficiency of enterprises’ functioning of pork production in Ukraine are defined. In addition, the indicators’ system of economic efficiency of pork production is defined and complemented.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1584
Располагается в коллекциях:кафедра Менеджмент

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1344.pdf204,27 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.