Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15831
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клименко, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Кошулько, В. С. | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-14T07:37:39Z | - |
dc.date.available | 2021-12-14T07:37:39Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15831 | - |
dc.description.abstract | Дослідженнями різних авторів показано, що структурно-механічні властивості зерна, особливості побудови схеми технологічного процесу на млині, а так само відмінності в характеристиці робочих органів подрібнюючих машин і режимах їх подрібнення обумовлюють неоднакові розміри частинок борошна, що виробляється. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 164-167 | - |
dc.subject | властивості зерна | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | дисперсність борошна | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.title | Дисперсність і якість пшеничного сортового борошна | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.