Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15831
Title: | Дисперсність і якість пшеничного сортового борошна |
Authors: | Клименко, О. Ю. Кошулько, В. С. Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | властивості зерна;борошно;дисперсність борошна;хліб |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 164-167 |
Abstract: | Дослідженнями різних авторів показано, що структурно-механічні властивості зерна, особливості побудови схеми технологічного процесу на млині, а так само відмінності в характеристиці робочих органів подрібнюючих машин і режимах їх подрібнення обумовлюють неоднакові розміри частинок борошна, що виробляється. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15831 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.