Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15826
Title: | Механізм гідротермічної обробки круп’яних культур |
Authors: | Лебедєв, Є. В. Кошулько, В. С. Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | властивості зерна;якість борошна;вологість;сушіння зерна;круп'яні культури |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 134-136 |
Abstract: | Гідротермічна обробка веде до цілеспрямованої зміни технологічних властивостей зерна. За допомогою гідротермічної обробки збільшується відмінність властивостей частин зерна по в’язкості. Крім цього комплекс заходів щодо впливу на зерно теплом і водою дозволяє покращити біохімічні властивості і, зрештою, хлібопекарські якості борошна. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15826 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.