Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15781
Title: | Визначення розмірних критерієв гомогенізації жирових кульок молока |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | гомогенізація молока;жирові кульки;молочна продукція;дисперсність молочної емульсії |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 117-119 |
Abstract: | Під гомогенізацією молока розуміють процес його обробки, який призводить до диспергування жирової (дисперсної) фази і рівномірного розподілу її по об'єму дисперсійної фази. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15781 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.