Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15774
Title: | Перспективи застосування холодильної технології |
Authors: | Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | холодильні технології;холодильне обладнання;зберіганням харчових продуктів;якість продукції |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 67-68 |
Abstract: | Холодильна технологія - галузь науки, яка вивчає раціональні та науково обґрунтовані способи використання холоду в харчовій промисловості, вирішує завдання зберігання сировини і продуктів харчування за допомогою холоду і застосування його в їх виробництві. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15774 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.