Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15774
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2021-12-10T09:21:41Z-
dc.date.available2021-12-10T09:21:41Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15774-
dc.description.abstractХолодильна технологія - галузь науки, яка вивчає раціональні та науково обґрунтовані способи використання холоду в харчовій промисловості, вирішує завдання зберігання сировини і продуктів харчування за допомогою холоду і застосування його в їх виробництві.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 67-68-
dc.subjectхолодильні технологіїuk
dc.subjectхолодильне обладнанняuk
dc.subjectзберіганням харчових продуктівuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.titleПерспективи застосування холодильної технологіїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf289.23 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.