Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15751
Title: Аналіз позитивних аспектів пресування – гранулювання кормів
Authors: Бойко, Валентин Семенович
Бойко, Валентин Семенович
Boiko, Valentyn
Червоткіна, Олександра Олександрівна
Червоткина, Александра Александровна
Chervotkina, Oleksandra
Keywords: гранулювання;якість комбікормів;поживні речовини;приготуванні сіна;каротин
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 46-47
Abstract: Штучне сушіння кормових культур з наступним гранулюванням є одним з найбільш раціональних методів заготівлі кормів. Він прийнятний як для збирання трав'янистих бобових культур, так і злакових, які зазвичай забираються на сіно, силос і навіть на зерно.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15751
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf285.05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.