Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15751
Title: | Аналіз позитивних аспектів пресування – гранулювання кормів |
Authors: | Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra |
Keywords: | гранулювання;якість комбікормів;поживні речовини;приготуванні сіна;каротин |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 46-47 |
Abstract: | Штучне сушіння кормових культур з наступним гранулюванням є одним з найбільш раціональних методів заготівлі кормів. Він прийнятний як для збирання трав'янистих бобових культур, так і злакових, які зазвичай забираються на сіно, силос і навіть на зерно. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15751 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.