Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15749
Title: | Ефективність застосування холоду для ягідної продукції |
Authors: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia |
Keywords: | швидкоморозильна техніка;якість продуктів;заморожування ягід;повітряні швидкоморозильні апарати;збереження поживних цінностей |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 41-43 |
Abstract: | Розвиток холодильної галузі визначає забезпечення населення продовольством, вирішення цілої низки перспективних завдань промислового виробництва, енергетики, транспорту, фундаментальних та прикладних досліджень. Штучний холод вирішує питання якості продуктів як визначального фактору його безпеки. Крім того, на сьогоднішній день виділяється два основні взаємопов'язані пріоритети у розвитку холодної техніки та технології - підвищення енергетичної ефективності та екологічної безпеки. Удосконалення холодильної техніки та технології виробництва швидкозамороженої продукції передбачає перехід з камерного на апаратне заморожування за допомогою швидкоморозильної техніки. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15749 |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.