Ефективність застосування холоду для ягідної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Анотація

Розвиток холодильної галузі визначає забезпечення населення продовольством, вирішення цілої низки перспективних завдань промислового виробництва, енергетики, транспорту, фундаментальних та прикладних досліджень. Штучний холод вирішує питання якості продуктів як визначального фактору його безпеки. Крім того, на сьогоднішній день виділяється два основні взаємопов'язані пріоритети у розвитку холодної техніки та технології - підвищення енергетичної ефективності та екологічної безпеки. Удосконалення холодильної техніки та технології виробництва швидкозамороженої продукції передбачає перехід з камерного на апаратне заморожування за допомогою швидкоморозильної техніки.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By