Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15747
Title: | Порівняльна оцінка ефективності впровадження струминно-щілинного гомогенізатора |
Authors: | Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | гомогенізація;струминно–щілинний гомогенізатор молока;енергоефективность;диспергування;сепарація молока |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 38-40 |
Abstract: | При роботі струминно–щілинного гомогенізатора молока попередньо знежирене молоко за допомогою насосу подається по гнучким трубопроводах під високим тиском до місця найбільшого звуження, яке формується профілюванням внутрішніх поверхонь конфузору та дифузору. В місці найбільшого звуження до знежиреного молока, що рухається з високою швидкістю зі спеціальної ємності за допомогою насоса крізь кільцеву щілину подається необхідна кількість вершків. Розроблений гомогенізатор дозволяє одночасно проводити нормалізацію продукту за жирністю та гомогенізацію, після обробки готовий продукт зливається до ємності. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15747 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.