Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15746
Title: | Термообробка м’ясної сировини як об’єкт моделювання |
Authors: | Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Тішин, В. С. |
Keywords: | м'ясні продукти;термообробка;капілярно-пористі клітинні структури;біотехнологічні процеси |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 36-37 |
Abstract: | Можливість прогнозування результатів термообробки м'ясної сировини є головним фактором управління технологічним процесом та основою для розуміння завершеності процесу термообробки загалом. Якісний аналіз показує, що завершеність цього процесу безпосередньо пов'язана з гідролізом та денатурацією білка на рівні клітинних та білкових структур тваринної тканини. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15746 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.