Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15733
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2021-12-09T07:06:15Z-
dc.date.available2021-12-09T07:06:15Z-
dc.date.issued2021-11-23-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15733-
dc.description.abstractУ матеріалах другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом імені Дмитра Моторного, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розрахований на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries246 с.;-
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectхарчове виробництвоuk
dc.subjectпереробка сільськогосподарської сировиниuk
dc.subjectякість харчової продукціїuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectготельно-ресторанна індустріяuk
dc.titleНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференціяuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Конференції ТДАТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf5.28 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.