Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15733
Title: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція |
Keywords: | обладнання;харчове виробництво;переробка сільськогосподарської сировини;якість харчової продукції;інновації;готельно-ресторанна індустрія |
Issue Date: | 23-Nov-2021 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | 246 с.; |
Abstract: | У матеріалах другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом імені Дмитра Моторного, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розрахований на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15733 |
Appears in Collections: | Конференції ТДАТУ |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.