Моделювання процесу деформації у ягоді винограду при заморожуванні

Анотація

UK: Дану роботу присвячено розробці заходів спрямованих на поліпшення товарного виду плодоовочевої продукції при зберіганні в замороженому стані. У статті представлені теоретичні дослідження, які дозволяють зробити висновок, що заморожування та дефростацію слід проводити за таких умов, коли внутрішній тиск дорівнює зовнішньому тиску. RU: Данная работа посвящена разработке мероприятий направленных на улучшение товарного вида плодоовощной продукции при сохранении в замороженном состоянии. В статье представлены теоретические исследования, которые разрешают сделать вывод, что замораживания и дефростацию следует проводить при таких условиях, когда внутреннее давление равняется внешнему давлению. EN: This work is devoted to development of measures aimed at improving salable condition of fruit and vegetable products kept frozen. This article describes theoretical researches which allow to draw the conclusion, that it is necessary to conduct freezing and defrosting under the conditions when the intrinsic pressure is equal to the external pressure.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By