Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15670
Title: Розвиток наукових основ зберігання плодово-овочевої продукції у замороженому стані
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Keywords: термін придатності продуктів;холодильна обробка;заморожування;гідростатичний тиск;збереження плодів;режим зберігання
Issue Date: 2009
Series/Report no.: Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету;Вип. № 2-09 (С.75–78)
Abstract: Обґрунтовано метод заморожування плодово-овочевої продукції під тиском. Наведено спосіб визначення гідростатичного тиску в плодах.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15670
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.