Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15670
Title: | Розвиток наукових основ зберігання плодово-овочевої продукції у замороженому стані |
Authors: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr |
Keywords: | термін придатності продуктів;холодильна обробка;заморожування;гідростатичний тиск;збереження плодів;режим зберігання |
Issue Date: | 2009 |
Series/Report no.: | Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету;Вип. № 2-09 (С.75–78) |
Abstract: | Обґрунтовано метод заморожування плодово-овочевої продукції під тиском. Наведено спосіб визначення гідростатичного тиску в плодах. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15670 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
14. Розвиток наукових основ зберігання плодово-овочевої продукції у замороженому стані 1..pdf | 699.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.