Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15669
Title: Математическое моделирование процесса замораживания сельскохозяйственной продукции
Authors: Малкіна, Віра Михайлівна
Малкина, Вера Михайловна
Malkina, Vira
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Keywords: математическая модель;квазилинейная задача;треангуляция;невязка;толщина плода;температура;охлаждение плода;mathematical model;kvazilinear task;triangulation;misclosure;thickness of fruit;temperature;cooling offruit
Issue Date: 2008
Series/Report no.: Холодильна техніка і технологія;№6 (116) (С.52 – 54)
Abstract: RU: В статье рассмотрено математическое моделирование поля температур внутри плода, что дает возможность теоретическим путем определять распределение температур по толщине плода во времени. EN: Mathematical simulation of the temperatures field inside the fruit is considered in this article, that enables theoretically determine temperatures distribution on the fruit thickness in time.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15669
Appears in Collections:Кафедра Комп'ютерні науки

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.