Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15660
Title: | Гомогенізація жирової фази молока в пульсаційному апараті з ротором, що вібрує |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | гомогенізація;молоко;емульсії;диспергування |
Issue Date: | 2016 |
Series/Report no.: | Фундаментальні та прикладні дослідження у сучасній науці: IV наукова конференція (Харків, 30 жовтня 2016 р.);С. 86-87 |
Abstract: | В сучасних технологічних схемах виробництва молочної продукції, зважаючи на високі енерговитрати найбільш розповсюджених - клапанних машин, існує тенденція до зниження енерговитрат при проведенні процесу гомогенізації. Один з перспективних шляхів підвищення енергоефективності гомогенізації є дослідження та розробка різновиду роторно-пульсаційного апарата-пульсаційного апарату з вібруючим ротором (ПА з ВР), який с об'єктом проведених досліджень. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15660 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
93.Гомогенізація жирової фази молока в пульсаційному апараті з ротором, що вібрує.1.pdf | 94.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.