Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15660
Title: Гомогенізація жирової фази молока в пульсаційному апараті з ротором, що вібрує
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Keywords: гомогенізація;молоко;емульсії;диспергування
Issue Date: 2016
Series/Report no.: Фундаментальні та прикладні дослідження у сучасній науці: IV наукова конференція (Харків, 30 жовтня 2016 р.);С. 86-87
Abstract: В сучасних технологічних схемах виробництва молочної продукції, зважаючи на високі енерговитрати найбільш розповсюджених - клапанних машин, існує тенденція до зниження енерговитрат при проведенні процесу гомогенізації. Один з перспективних шляхів підвищення енергоефективності гомогенізації є дослідження та розробка різновиду роторно-пульсаційного апарата-пульсаційного апарату з вібруючим ротором (ПА з ВР), який с об'єктом проведених досліджень.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15660
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.