Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15621
Title: | Вплив пандемії COVID-19 на умови ведення бізнесу у сфері громадського харчування |
Authors: | Золотарьова, Ю. В. Коноваленко, Анастасія Сергіївна Коноваленко, Анастасия Сергеевна Konovalenko, Anastasiia |
Keywords: | COVID-19;автоматизація сервісу;карантинні обмеження;заробітна плата на період карантину |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | РДГУ |
Series/Report no.: | Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих науковців: тези (Рівне, 25 жовтня 2021 р.);С. 32-34 |
Abstract: | Сучасні умовах ведення бізнесу у сфері ресторанного господарства стали каталізатором змін та спонукають підприємства прибігати до нестандартних підходів до вирішення проблем виживання бізнесу та його трансформації у відповідності до стану зовнішнього оточення бізнесу та очікувань споживача. Інновації та застосування інформаційних технологій є тим джерелом ідей переформатування бізнесу, які здатні забезпечити виживання бізнесу у жорстких карантинних умовах та забезпечити йому конкурентоздатність у довгостроковій перспективі. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15621 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези-Золотарьова Ю..pdf | 1.54 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.