Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15621
Title: Вплив пандемії COVID-19 на умови ведення бізнесу у сфері громадського харчування
Authors: Золотарьова, Ю. В.
Коноваленко, Анастасія Сергіївна
Коноваленко, Анастасия Сергеевна
Konovalenko, Anastasiia
Keywords: COVID-19;автоматизація сервісу;карантинні обмеження;заробітна плата на період карантину
Issue Date: 2021
Publisher: РДГУ
Series/Report no.: Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих науковців: тези (Рівне, 25 жовтня 2021 р.);С. 32-34
Abstract: Сучасні умовах ведення бізнесу у сфері ресторанного господарства стали каталізатором змін та спонукають підприємства прибігати до нестандартних підходів до вирішення проблем виживання бізнесу та його трансформації у відповідності до стану зовнішнього оточення бізнесу та очікувань споживача. Інновації та застосування інформаційних технологій є тим джерелом ідей переформатування бізнесу, які здатні забезпечити виживання бізнесу у жорстких карантинних умовах та забезпечити йому конкурентоздатність у довгостроковій перспективі.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15621
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези-Золотарьова Ю..pdf1.54 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.