Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15606
Title: | Обгрунтування технологічного процесу та способи виробництва сухого молока |
Authors: | Рослякова, Ю. Г. Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | молоко;сухе молоко;вальцьові сушарки;распилові сушарки;камерні сушарки;барабанні сушарки;стрічкові сушарки |
Issue Date: | 2014 |
Series/Report no.: | Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв;C. 28-30 |
Abstract: | Молоко серед інших продуктів харчування займає одне з провідних місць. Наявність у ньому легкозасвоюваних органічних речовин (білків, жирів, вуглеводів), а також мінеральних елементів, необхідних молодому організму, робить його незамінним харчовим продуктом. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15606 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2 Сборник_2014 (2) (1).1.pdf | 93.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.