Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15606
Title: Обгрунтування технологічного процесу та способи виробництва сухого молока
Authors: Рослякова, Ю. Г.
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Keywords: молоко;сухе молоко;вальцьові сушарки;распилові сушарки;камерні сушарки;барабанні сушарки;стрічкові сушарки
Issue Date: 2014
Series/Report no.: Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв;C. 28-30
Abstract: Молоко серед інших продуктів харчування займає одне з провідних місць. Наявність у ньому легкозасвоюваних органічних речовин (білків, жирів, вуглеводів), а також мінеральних елементів, необхідних молодому організму, робить його незамінним харчовим продуктом.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15606
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2 Сборник_2014 (2) (1).1.pdf93.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.