Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15602
Title: | Гидродинамическое поведение пищевой жидкости на основе програмного комплекса ANSYS |
Other Titles: | The hydkodynamic behavior of process of flowing of liquid the of programmatic complex ANSYS |
Authors: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Змеева, И. Н. |
Keywords: | фасование пищевой жидкости;дозатор;численное моделирование;нестационарный анализ;распределение поля скоростей;распределение поля объемной фракции;программный комплекс ANSYS |
Issue Date: | 2013 |
Abstract: | RU: В статье проанализировано гидродинамическое поведение пищевой жидкости, проведено численное моделирование процесса протекания жидкости по каналу, который образован манжетой, и направляющей с помощью FLOTRAN CFD анализу программного комплекса ANSYS. EN: Hydrodynamic behavior of food liquid is analysed in the article, the numeral design of process of flowing of liquid is conducted on a channel which is formed by a cuff, and directing by means of FLO TRAN CFD to the analysis of programmatic complex ANSYS. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15602 |
Appears in Collections: | Кафедра Інженерної механіки та комп'ютерного проектування |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.