Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15602
Title: Гидродинамическое поведение пищевой жидкости на основе програмного комплекса ANSYS
Other Titles: The hydkodynamic behavior of process of flowing of liquid the of programmatic complex ANSYS
Authors: Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Змеева, И. Н.
Keywords: фасование пищевой жидкости;дозатор;численное моделирование;нестационарный анализ;распределение поля скоростей;распределение поля объемной фракции;программный комплекс ANSYS
Issue Date: 2013
Abstract: RU: В статье проанализировано гидродинамическое поведение пищевой жидкости, проведено численное моделирование процесса протекания жидкости по каналу, который образован манжетой, и направляющей с помощью FLOTRAN CFD анализу программного комплекса ANSYS. EN: Hydrodynamic behavior of food liquid is analysed in the article, the numeral design of process of flowing of liquid is conducted on a channel which is formed by a cuff, and directing by means of FLO TRAN CFD to the analysis of programmatic complex ANSYS.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15602
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
50.1.pdf411.01 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.