Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15539
Title: | Використання заморожування ягід у процесі зберігання |
Authors: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | заморожування;зберігання врожаю;ягоди;заморожування ягід;технологія заморожування |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Плодовий сад – новітнє в теорії та практиці: матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (Мелітополь, 18 червня 2021 р.);С. 129-130 |
Abstract: | Використання такого заморожування дає, насамперед, низький ступінь пошкодження продукту, мінімально знижує біологічну цінність та смакові характеристики, а застосування заморожування не суттєво впливає на якість розмороженого продукту. Основним завданням промислової чи комерційної лінії для шокової заморозки ягід є забезпечення майже миттєвого збереження продукту, який збереже всю його харчову цінність та смак. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15539 |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KIURCHEV.pdf | 587.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.