Використання заморожування ягід у процесі зберігання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ТДАТУ

Анотація

Використання такого заморожування дає, насамперед, низький ступінь пошкодження продукту, мінімально знижує біологічну цінність та смакові характеристики, а застосування заморожування не суттєво впливає на якість розмороженого продукту. Основним завданням промислової чи комерційної лінії для шокової заморозки ягід є забезпечення майже миттєвого збереження продукту, який збереже всю його харчову цінність та смак.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By