Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15499
Title: | Підвищення ефективності виробнитва замороженого фасованого черешневого соку |
Authors: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola |
Keywords: | зберігання мелітопольської черешні;технології виробництва заморожених продуктів;зберігання рослинної сировини;фасований черешневий сік;схема пристрою формування заморожених соків |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Плодовий сад – новітнє в теорії та практиці: матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (Мелітополь, 18 червня 2021 р.);С. 30-35 |
Abstract: | Запропонований варіант удосконалення способу зберігання з використанням швидкого заморожування і тривалого низькотемпературного зберігання фруктових соків з м'якоттю на прикладі замороженого фасованого черешневого соку та пристрій формування заморожених соків, а також пристрій виробництва аерованих заморожених продуктів мають практичне значення і можуть бути використані у виробництві. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15499 |
Appears in Collections: | Кафедра Електроенергетики і електротехнологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1.МАТЕРІАЛИ конференції-18.06.2021-30-35.pdf | 669.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.