Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15499
Title: Підвищення ефективності виробнитва замороженого фасованого черешневого соку
Authors: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Keywords: зберігання мелітопольської черешні;технології виробництва заморожених продуктів;зберігання рослинної сировини;фасований черешневий сік;схема пристрою формування заморожених соків
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Плодовий сад – новітнє в теорії та практиці: матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (Мелітополь, 18 червня 2021 р.);С. 30-35
Abstract: Запропонований варіант удосконалення способу зберігання з використанням швидкого заморожування і тривалого низькотемпературного зберігання фруктових соків з м'якоттю на прикладі замороженого фасованого черешневого соку та пристрій формування заморожених соків, а також пристрій виробництва аерованих заморожених продуктів мають практичне значення і можуть бути використані у виробництві.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15499
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.МАТЕРІАЛИ конференції-18.06.2021-30-35.pdf669.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.