Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15442
Title: Ключові аспекти забезпечення якості та безпечності продуктів харчування в Україні в умовах євроінтеграції
Authors: Завадських, Ганна Миколаївна
Завадских, Анна Николаевна
Zavadskykh, Hanna
Keywords: продовольча безпека;продукти харчування;якість продуктів;стандарти;споживчі товари
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Інновації управління продуктивністю та поліпшення якості зерна пшениці озимої, присвячена пам’яті професора Г.П. Жемелі: матеріали Всеук. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 вересня 2021);С. 159-162
Abstract: Забезпечення належної якості та безпеки продуктів харчування є невід’ємною складовою та необхідною умовою формування продовольчої безпеки країни. Право кожного громадянина на безпечність та якість продуктів в Україні є одним із базових прав, а отже, продовольча безпека має гарантувати не лише різноманітність та економічну доступність продовольства, а й його високу якість та безпечність споживання для організму людини.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15442
Appears in Collections:кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Завадських (Полтава).pdf3.09 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.