Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15442
Title: | Ключові аспекти забезпечення якості та безпечності продуктів харчування в Україні в умовах євроінтеграції |
Authors: | Завадських, Ганна Миколаївна Завадских, Анна Николаевна Zavadskykh, Hanna |
Keywords: | продовольча безпека;продукти харчування;якість продуктів;стандарти;споживчі товари |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Інновації управління продуктивністю та поліпшення якості зерна пшениці озимої, присвячена пам’яті професора Г.П. Жемелі: матеріали Всеук. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 вересня 2021);С. 159-162 |
Abstract: | Забезпечення належної якості та безпеки продуктів харчування є невід’ємною складовою та необхідною умовою формування продовольчої безпеки країни. Право кожного громадянина на безпечність та якість продуктів в Україні є одним із базових прав, а отже, продовольча безпека має гарантувати не лише різноманітність та економічну доступність продовольства, а й його високу якість та безпечність споживання для організму людини. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15442 |
Appears in Collections: | кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези Завадських (Полтава).pdf | 3.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.