Ключові аспекти забезпечення якості та безпечності продуктів харчування в Україні в умовах євроінтеграції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Завадських, Ганна Миколаївна
Завадских, Анна Николаевна
Zavadskykh, Hanna

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Анотація

Забезпечення належної якості та безпеки продуктів харчування є невід’ємною складовою та необхідною умовою формування продовольчої безпеки країни. Право кожного громадянина на безпечність та якість продуктів в Україні є одним із базових прав, а отже, продовольча безпека має гарантувати не лише різноманітність та економічну доступність продовольства, а й його високу якість та безпечність споживання для організму людини.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By