Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15442
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Завадських, Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Завадских, Анна Николаевна | - |
dc.contributor.author | Zavadskykh, Hanna | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-19T07:51:12Z | - |
dc.date.available | 2021-10-19T07:51:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15442 | - |
dc.description.abstract | Забезпечення належної якості та безпеки продуктів харчування є невід’ємною складовою та необхідною умовою формування продовольчої безпеки країни. Право кожного громадянина на безпечність та якість продуктів в Україні є одним із базових прав, а отже, продовольча безпека має гарантувати не лише різноманітність та економічну доступність продовольства, а й його високу якість та безпечність споживання для організму людини. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інновації управління продуктивністю та поліпшення якості зерна пшениці озимої, присвячена пам’яті професора Г.П. Жемелі: матеріали Всеук. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 вересня 2021);С. 159-162 | - |
dc.subject | продовольча безпека | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | якість продуктів | uk |
dc.subject | стандарти | uk |
dc.subject | споживчі товари | uk |
dc.title | Ключові аспекти забезпечення якості та безпечності продуктів харчування в Україні в умовах євроінтеграції | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези Завадських (Полтава).pdf | 3.09 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.