Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗавадських, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorЗавадских, Анна Николаевна-
dc.contributor.authorZavadskykh, Hanna-
dc.date.accessioned2021-10-19T07:51:12Z-
dc.date.available2021-10-19T07:51:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15442-
dc.description.abstractЗабезпечення належної якості та безпеки продуктів харчування є невід’ємною складовою та необхідною умовою формування продовольчої безпеки країни. Право кожного громадянина на безпечність та якість продуктів в Україні є одним із базових прав, а отже, продовольча безпека має гарантувати не лише різноманітність та економічну доступність продовольства, а й його високу якість та безпечність споживання для організму людини.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнновації управління продуктивністю та поліпшення якості зерна пшениці озимої, присвячена пам’яті професора Г.П. Жемелі: матеріали Всеук. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 30 вересня 2021);С. 159-162-
dc.subjectпродовольча безпекаuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectякість продуктівuk
dc.subjectстандартиuk
dc.subjectспоживчі товариuk
dc.titleКлючові аспекти забезпечення якості та безпечності продуктів харчування в Україні в умовах євроінтеграціїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Завадських (Полтава).pdf3.09 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.