Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15426
Title: | Підвищення ефективності технологічних процесів і обладнання харчових виробництв і переробки сільськогосподарської продукції: наукова школа: істор.-бібліограф. нарис |
Authors: | Вовченко, Світлана Володимирівна Вовченко, Светлана Владимировна Vovchenko, Svitlana Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo |
Keywords: | історія наукової школи;керівники наукової школи;наукова робота школи;основні публікації керівників;основні публікації учасників школи;співпраця колективу вчених;Ф. Ю. Ялпачик;К. О. Самойчук |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ: наукова бібліотека |
Series/Report no.: | 40 с.; |
Abstract: | У історико-бібліографічному нарисі відображено історію створення даної наукової школи, її подальший розвиток і наукові досягнення. В окремих розділах читач знайде інформацію про засновника та керівників школи, а також перелік основних публікацій її учасників. Видання може бути корисним для науковців, студентів і аспіратів, а також читачів, які бажають розширити свої знання у цій галузі. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15426 |
Appears in Collections: | Наукові школи і напрямки ТДАТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Школа Ялпачика Ф. Ю. -2.pdf | 674.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.