Підвищення ефективності технологічних процесів і обладнання харчових виробництв і переробки сільськогосподарської продукції: наукова школа Ялпачика Ф. Ю. : істор.-бібліограф. нарис

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Вовченко, Світлана Володимирівна
Вовченко, Светлана Владимировна
Vovchenko, Svitlana
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ТДАТУ: наукова бібліотека

Анотація

У історико-бібліографічному нарисі відображено історію створення даної наукової школи, її подальший розвиток і наукові досягнення. В окремих розділах читач знайде інформацію про засновника та керівників школи, а також перелік основних публікацій її учасників. Видання може бути корисним для науковців, студентів і аспіратів, а також читачів, які бажають розширити свої знання у цій галузі.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By