Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15415
Title: | Вибір технічних засобів керування і контролю електрообладнанням ділянки замісу тіста цеху з виробництва макаронних виробів |
Authors: | Щербаков, С. В. Макенов, П. С. Попова, Ірина Олексіївна Попова, Ирина Алексеевна Popova, Iryna |
Keywords: | технологічне обладнання;електрообладнання ділянки;макаронні вироби;параметри контролю;technological equipment;electrical equipment of the site;pasta;control parameters |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку: Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Переяслів, 22 вересня 2021 р.);С. 47-50 |
Abstract: | UK: На основі технологічних вимог до замісу тіста для виробництва макаронних виробів та використаних робочих машин, вибрані технічні засоби керування і контролю електрообладнанням ділянки замісу тіста для автоматизованого виробництва макаронних виробів. EN: On the basis of technological requirements for dough kneading for the production of pasta and used working machines, selected technical means of control and monitoring of electrical equipment of the dough kneading area for automated pasta production. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15415 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konferentsiia_Pereiaslav_72-р47-50.pdf | 303.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.