Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15337
Title: | Конкурентноспроможність як чинник підвищення ефективності готелей |
Authors: | Кюрчева, Ю. |
Scientific director: | Агєєва, Ірина Вікторівна Агеева, Ирина Викторовна Ahieieva, Iryna |
Keywords: | конкурентоспроможність готелю;готельно-ресторанний бізнес;підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств;застосовування аутсорса |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів. За підсумками наукових досліджень 2020 року. Факультет економіки та бізнесу (Мелітополь, 9-18 листопада 2020 р.);С. 231-232 |
Abstract: | Готельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренкуренції. З метою підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств необхідно підвищити якість обслуговування. Для цього пропонуємо проведення в готелях технічних реконструкцій, впровадження нової техніки і технології, створення позитивного іміджу та фірмового стилю готелю, застосовування аутсорс, впровадження додаткових послуг. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15337 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кюрчева Ю. Конкурентноспроможність як чинник підвищення ефективності готелей.pdf | 427.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.