Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15337
Title: Конкурентноспроможність як чинник підвищення ефективності готелей
Authors: Кюрчева, Ю.
Scientific director: Агєєва, Ірина Вікторівна
Агеева, Ирина Викторовна
Ahieieva, Iryna
Keywords: конкурентоспроможність готелю;готельно-ресторанний бізнес;підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств;застосовування аутсорса
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів. За підсумками наукових досліджень 2020 року. Факультет економіки та бізнесу (Мелітополь, 9-18 листопада 2020 р.);С. 231-232
Abstract: Готельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренкуренції. З метою підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств необхідно підвищити якість обслуговування. Для цього пропонуємо проведення в готелях технічних реконструкцій, впровадження нової техніки і технології, створення позитивного іміджу та фірмового стилю готелю, застосовування аутсорс, впровадження додаткових послуг.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15337
Appears in Collections:Публікації студентів

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.