Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Обгрунтування режимів та способів зберігання зернаЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2017Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання огірківПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Євлаш, В. В.; Eвлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Stepanenko, Dmitro
2016Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsleyТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2016Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2017Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat breadOsokina, K.; Kostetska, O.; Gerasymchuk, V.; Voziian, L.; Telezhenko, O.; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Stepanenko, D.
2014Економічна оцінка ефективності використання способу охолодження зернаЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Кравець, Олег Васильович; Кравец, Олег Васильевич; Kravets, Oleh; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2020Якість готельно–ресторанних послугКюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2024Analysis of the hypotheses of milk fat phase dispersion and structural features of homogenizers.Samoichuk, Kyrylo; Самойчук, Кирило Олегович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Kovalyov, Alexandr; Ковальов, Олександр Олександрович; Dmytrevskyi, Dmytro; Horielko, Dmytro; Chervonyi, Vitalii; Voitsekhivsky, Volodymyr
2017Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage.Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Еvlash, V.; Z h u k o v a, V .; Kiurchev, Serhii; Кюрчев, Сергій Володимирович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Kalugina, I.; Kolesnichenko, S.; S a l a v e l i s, A .; Z o l o v s k a, O .; Bandurenko, H.